aabenraa-lejeboliger.dk: Lejebolig i Aabenraa

Lejebolig i Aabenraa

Om Aabenraa

Aabenraa er en by med beliggenhed i det sydøstlige Sønderjylland og har 16.352 indbyggere i 2019. Aabenraa er kendt for at have Sønderjyllands største havn hvor der foregår betydelig skibsfart og havneindustri. Aabenraa er dog også en gammel arkitektur by fra forskellige tidsaldre, her kan blandt andet nævnes Sankt Nicolai Kirke fra Valdemarernes tid og Brundlund Slot, der blev grundlagt af dronning Margrete 1. Derudover findes der desuden flere velbevarede bykvarterer fra 1800-tallet.

 

Virksomhed i Aabenraa

Aabenraa har især gode rammer for at give virksomheder de bedste muligheder for succesfuldt at etablere sig indenfor skibsfart og havneindustri. Derudover kan byen med sin centrale placering både i forhold til at komme rundt til hele Danmark men også udlandet, eftersom byen stort set grænser op til Tyskland.

 

Værd at besøge i Aabenraa

-          - Kunstmuseet Brundlund Slot - Museum Sønderjylland

-          - Sct. Nicolai Kirke

-          - Frøslevlejrens Museum

-          - Gendarmstien

-          - Aabenraa Lystbadehavn

 

Aabenraas geografi

Aabenraa er en by med beliggenhed i det sydøstlige Sønderjylland og har 16.352 indbyggere i 2019.

 

Links om Aabenraa

-          Om Aabenraa på Wikipedia

-          Link til Aabenraa Kommune

-          Kort over Aabenraa

-          Erhvervslokaler i Aabenraa

-          Søg erhvervslejemål i Aabenraa

Søger du bolig? Som bolig-søgende kan du få information om alle de byer og bydele der er relevante for dig. Klik på det område du søger for at læse mere om området, og du finder nyttig viden som er relevant uanset hvilken type bolig du søger - ejerbolig, andelsbolig eller lejebolig - hus/villa/rækkehus, lejlighed, værelse eller fritidshus/sommerhus.

Dette website er skabt af en af Danmarks førende portaler for udlejning af lejeboliger. Søger du lejebolig, så klik på linksene i højre side for at starte din søgning. Du får overblik over stort set alle relevante lejeboliger på markedet. Med lidt held har du fundet den lejebolig du søger på fem minutter!